De journalistiske artikler på damusa.dk bliver skrevet af en række fagjournalister med musik og musikundervisning som speciale.

Freelancejournalister tilknyttet damusa.dk – og tidligere også bladet Damusa Nyt:

Freelancejournalist Martin Blom Hansen, martin@blomhansen.dk, tlf 31 53 09 45.

Martin Blom Hansen

Martin Blom Hansen er journalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Han arbejder som freelancejournalist med musik og musikpolitiske emner som hovedområde. Martin er musiker – guitarist og sangskriver. Han har siden 2002 leveret journalistik til en række musikorganisationer og magasiner, blandt andre fagbladet Musikeren, KODA, DJBFA og Artisten. Martin har skrevet for DAMUSA siden 2008, eksempelvis om musikuddannelserne, elektronisk musik og verdensmusik i musikskolerne, pengestrømsanalysen for musiklivet i Danmark, musikskolerne og X-Factor, synlighed og branding af musikskolerne, MGK, musikskolerne og Udkantsdanmark og kønsfordeling.

Freelancejournalist Christine Christiansen, christine.b.christiansen@gmail.com, tlf 61 30 16 28.

Christine Christiansen

Christine Christiansen er uddannet klassisk fløjtenist og fløjtepædagog på Det jyske Musikkonservatorium. Efter nogle år som udøvende musiker og underviser på musikskoler har Christine uddannet sig til journalist og skriver blandt andet for Dansk Musiker Forbunds fagblad Musikeren, DMF Københavns magasin Musikken, magasinet Klassisk. Hun har skrevet for DAMUSA siden 2007 og er især optaget af samarbejdet mellem musik- og grundskolerne, talentudviklingen og forskningen i de kreative fags positive indflydelse på børns boglige indlæring.

Freelancejournalist Mona Østerlund, mona.oesterlund@gmail.com, www.ordhuset.dk, tlf. 21 74 68 35

Mona Østerlund

Mona Østerlund

Mona Østerlund er journalist, uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, har arbejdet som skrivende, redigerende og redaktionsleder på JydskeVestkysten.
Freelance siden 2001. Skriver artikler for fagblade, magasiner og aviser samt laver kommunikationsarbejde for virksomheder, institutioner og organisationer.
Hun har tre børn, der alle har gået eller stadig går på musikskole og har gjort det gennem en årrække, og har derfor stor erfaring som musikskolebruger.

Share Button