Vi gør det godt i musik- og kulturskolerne. Det vil vi gerne fortælle – både til dem, der ved det, og dem, der endnu ikke ved det.

En del af DAMUSA’s formål er formidling. Den faglige journalistik og formidling af nyheder og væsentlige artikler fra musik- og kulturskoleverdenen er vigtig. Her er fundamentet DAMUSA’s nyhedsbrev og website – samt DAMUSA’s Facebook-side.

På damusa.dk finder du al information om organisationen DAMUSA. Herunder holdninger og meninger med DAMUSA og DAMUSAs ledelse som afsender. Derudover tilbyder DAMUSA artikler og nyheder skrevet af professionelle fagjournalister. Alle artikler har byline. Artiklerne er skrevet og redigeret efter journalistiske retningslinjer og principper.

Martin Blom Hansen

Freelancejournalist
Martin Blom Hansen fungerer som freelanceskribent og kommunikationsrådgiver på damusa.dk. Martin Blom Hansen er journalist og musiker og har været tilknyttet DAMUSA som siden 2008. Han har gennem mange år skrevet for en lang række fagmedier i musikkens organisationer med musik og musikpolitiske emner som hovedområde.

Se mere på blomhansen dk.
Kontakt: martin@blomhansen.dk

 

Ansvarshavende redaktør: Generalsekretær Nina Ulf Jørgensen.

Send os et tip
Har du en god idé til en historie inden for musik- og kulturskoleområdet, et tip eller en nyhed, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@damusa.dk.

Professionelle skribenter
De journalistiske artikler på damusa.dk bliver skrevet af en række fagjournalister med musik og musikundervisning som speciale. Se mere om de tilknyttede freelancejournalister her.

 

Share Button