DAMUSA uddelte igen i 2016 to musikskolepriser. Prisen som Årets Musikskoleensemble gik til ungdomsorkestret PRESTO, og prisen som Årets Musikskolekommune gik til Middelfart Kommune. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med Musikskoledage i Tivoli på Plænen søndag d. 1. maj 2016.

2016_05_01_Damusa_Prisoverrækkelse_Tivoli_005_570

Læs alt om prisoverrækkelsen og vinderne her!

 

Om musikskolepriserne:

Enhver medlemsskole kan indstille kandidater til Årets Musikskoleensemble 2016 med begrundelse samt dokumentation for aktiviteter i form af f.eks. lyd- og billedmateriale og angivelse af hvad prisen skal anvendes til.

Ethvert regionalt samråd kan indstille en eller max. to kandidater til prisen som Årets Musikskolekommune 2016. med begrundelse og dokumentation.

Alle indstillinger skal sendes DAMUSAs sekretariat ved generalsekretær Nina Ulf Jørgensen, enten på mailadressen info@damusa.dk eller brevpost: DAMUSA, Farvergade 27A, 2. sal, 1463 Kbh K. Frist for indsendelse er fredag d. 18. marts kl. 12 Har du spørgsmål, så ring til Nina Ulf Jørgensen på tlf. 2122 8220

DAMUSAs bestyrelse nominerer herefter prisvinderne.

Årets Musikskoleorkester/Ensemble 2016

Prisen (kr. 10.000 som legat) gives til et ensemble/orkester, som opfylder et eller flere af følgende kriterier:

  • Alsidig
  • Engageret
  • Kreativ
  • Socialt velfungerende
  • Udadvendt
  • Høj national standard
  • Andet

Husk at angive hvad legatet ønskes brugt til.

Årets Musikskolekommune 2016

Prisen (et selvvalgt kunstværk til en værdi af op til kr. 10.000) gives til en kommune, som har gjort en særlig indsats for at fremme samarbejdet mellem musikskole og folkeskole. Det kan for eksempel være i form af økonomiske prioriteringer eller igangsættelse af nye, banebrydende aktiviteter, som kan være til inspiration for andre kommuner.

Share Button